Vacatures openstaande betrekkingen

Vacatures openstaande betrekkingen

Vacatures-info

Zoekt u een nieuwe job? ISOMANAGEMENT heeft vacatures voor werkzoekenden in onze branche. Vacatures voor deze vacante posities worden door ons als werkgever ingevuld met werknemers zonder tussenkomst van Consultants Werving & Selectie omdat wij de klik tussen werkgever en werknemer het belangrijkst vinden. 

Voor alle open vacatures geldt:

  1. Voor de vacatures voor fulltime, zowel als de openstaande parttime jobs, zoeken we personeel dat zelfstandig kan werken. We zorgen zelf voor het inwerken van medewerkers voor deze arbeidsplaatsen.
  2. De vacatures vermelden een functieniveau: MBO HBO of Universitair. Dit functieniveau is geen opleidingseis maar kan ook door werkervaring zijn verkregen.
  3. Het salaris voor deze vacatures en de overige arbeidsvoorwaarden zijn goed en wij bieden naast dit salaris verder een uitdagende en veelzijdige functie met ruimte voor verdere ontwikkeling binnen een succesvol en ambitieus team.

Sollicitaties naar vacatures

Solliciteren op vacatures en eventuele aanstellingen gaan snel, kandidaten die solliciteren en/of hun C.V. sturen weten binnen zeer korte tijd of een dienstverband tot de mogelijkheden behoort.

Vacatures worden zoveel mogelijk ingevuld door sollicitanten uit de omgeving Alblasserdam, Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht en Rotterdam.

Voor vacatures en openstaande betrekkingen zie hieronder.


Actuele vacatures openstaande betrekkingen

Vacature-info

Openstaande vacatures:


Vacature managementadviseur, met accent op veiligheid (2 á 3 dagen p/w)
 
Wij zoeken voor de vacature van management adviseur een gemotiveerde parttime medewerker
Heb jij snel inzicht in diverse bedrijfsprocessen en vind je het leuk om met managers van onze klant mee te denken en te adviseren over de inrichting hiervan? 
Ben je communicatief zeer vaardig en heb je affiniteit met veiligheid? Dan ben jij wellicht de managementadviseur die een directie of managementteam kan adviseren?
Ben jij die consultant of wil je dat worden?... Meer lezen...

Vacature commercieel medewerker binnendienst / intern auditor (2 á 3 dagen p/w)

Wij zoeken voor deze openstaande betrekking van intern auditor en commercieel medewerker een gemotiveerde parttime medewerker!
Ben jij een duizendpoot en weet je toch een goede focus te leggen? Vind je het leuk verschillende werkzaamheden te combineren in één functie? Kun je snel structuur aanbrengen? Weet je wat interne auditing is en lijkt het je leuk om bij diverse bedrijven langs te gaan om interne audits uit te voeren? Meer lezen..


Dienstverband bij aanstelling in functies voor vacatures managementadviseur, commercieel medewerker en intern auditor:
fulltime parttime onbepaalde tijd jaarcontract tijdelijk bepaalde tijd stage freelance ZZP jaarcontract.

Dienstverband na inwerken tijdens jaarcontract in functies voor vacatures  managementadviseur, commercieel medewerker en intern auditor:
fulltime parttime onbepaalde tijd tijdelijk bepaalde tijd stage freelance ZZP jaarcontract.
Laatste wijziging: 14-12-2019

Deze vacatures worden elke dag gecontroleerd op actualiteit. Alle vacatures betreffen, zolang ze hier vermeld staan, openstaande functies!