Vacature auditor / commercieel medewerker binnendienst

Vacature auditor / commercieel medewerker binnendienst parttime


Vacature auditor / commercieel medewerker binnendienst (2 á 3 dagen p/w)

Wij zoeken …..
een gemotiveerde parttime medewerker! Ben jij een duizendpoot en weet je toch een goede focus te leggen? Vind je het leuk verschillende werkzaamheden te combineren in 1 functie? Kun je snel structuur aanbrengen? Vind je het leuk of lijkt het je leuk om bij diverse bedrijven langs te gaan om te kijken of ze een goed werkend managementsysteem hebben?
Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken.

Wie zijn wij?
ISOMANAGEMENT is een familiebedrijf, gespecialiseerd in het opzetten van managementsystemen (zoals ISO9001, ISO 14001, ISO 45001 of ISO 27001) en het uitvoeren van interne audits. Vanwege groei van onze onderneming zoeken wij iemand die ons team komt versterken.
Wij zijn op zoek naar een persoon die ons gaat helpen met de administratie, de planning, de verkoop (binnendienst) en het uitvoeren van audits. We zoeken iemand met initiatief, die zelfstandig zaken oppakt en uitvoert (administratief en binnendienst).
Het uitvoeren van interne audits mag ook een leertraject zijn. Met de juiste competenties van jouw kant, leren wij je de belangrijkste vaardigheden.

Functie-eisen/competenties
Affiniteit en interesse in bedrijfsprocessen en management is noodzakelijk, een opleiding niet.
·        Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
·        Minimaal 10 jaar (relevante) werkervaring;
·        Structureren en organiseren;
·        Affiniteit met managementsystemen zoals ISO9001, ISO14001, ISO27001, enz.;
·        Communicatief vaardig en in staat op basis van gelijkwaardigheid (zowel uitvoerend- als directieniveau) te communiceren;
·        In staat procesmatig te denken.

Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende en veelzijdige functie voor 2 á 3 dagen per week met ruimte voor verdere ontwikkeling binnen een succesvol en ambitieus team. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Dienstverband na inwerken tijdens jaarcontract in functies voor vacature commercieel medewerker en intern auditor:
fulltime parttime onbepaalde tijd tijdelijk bepaalde tijd stage freelance ZZP jaarcontract."Vacature auditor / commercieel medewerker binnendienst (2 á 3 dagen p/w)"

Solliciteren?

Solliciteren vacature managementadviseur, met accent op veiligheid (2 á 3 dagen p/w)
 
Wanneer uw wilt solliciteren stuurt u een e-mail met motivatie en CV naar vacature@isomanagement.nl of bel voor meer informatie met Kees Kraaijeveld jr (06 15005741).

 


Vacatures Openstaande betrekkingen: openstaande vacatures

Vacature managementadviseur: parttime managementadviseur

Vacature: parttime auditor / commercieel medewerker"Vacature managementadviseur, met accent op veiligheid (2 á 3 dagen p/w)"